ESTBROWS INT.

INTERNATIONAL UZM.MEHMET F.BOZKURT

05
10/12

S.S.S

Administrator tarafından yazıldı.

PDFYazdıre-Posta

MİCROBLADİNG 3D KIL TEKNİĞİ KAŞ UYGULAMASI HAKKINDA EN ÇOK MERAK EDİLENLER

Soru : Microblading 3D  Kıl Tekniği İle Yapılan Kaşların Normal Olarak Yapılan Kaş Kontüründen Farkı Nedir ?

Cevap : Bu sorunun cevabı oldukça açık ve nettir.Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş  Uygulaması  ile yapılan kaşlar daha doğal ve naturel olurlar.Neredeyse yapılan işlemi kaşları yaptırdığınızı bilmeyenler anlayamazlar.Oldukça doğaldır.Microblading  Kalıcı Makyaj Sektöründe bir devrim  ve yaptıranlara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Normal Kaş Kontürü İse; cildin tamamı boyandığı için  doğal görüntüde olmaz.İstenilen sonuç net değildir.Kalıcı Kaş Makyajı Ugulamasında Kıl Tekniği uygulamaya başlandığından bu yana neredeyse KONTÜR dediğimiz cildin tamamen boyanması tarihe karışmıştır.

Soru: Her kaşa Microblading 3D Kıl Tekniği uygulanırmı,uygunmudur ?

cevap: Neredeyse her kaşa Microblading tekniği uygulanabilir.Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş Uygulaması  eski yöntem kaş kontürü (Doldurma Tekniği ) göre çok ciddi tecrübe ve el becerisi gerektirir.Uygulama öncesi muakkak işi yapacak kişinin tecrübesi araştırılmalıdır.

 Soru 1: Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş Uygulaması ağrılı bir işlemmidir ?

Cevap: Microblading Uygulamasında Profesyonel bir elde çok ciddi bir acı ağrı söz konusu değildir.Ağrı acı kişinin ağrı eşiği düşük olmasından kaynaklanır.Esas olan uygulamanın uzman birisi tarafından yapılmasıdır.Uygulama yaptıranlar Acıyı hafif bir batma hissi olarak tarif ederler.Bazı kişiler neredeyse hiç acı hissetmezler.Uygulama yapan kişinin tecrübesi ile doğru orantılı bir durumdur.

Soru 2: Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş uygulaması  yaptırmak için hiç kaş olmaması mı gerekir ?

Cevap : Kalıcı kaş makyajını yaptırmak için hiç kaşınızın olmaması önemli değildir.Önemli olan ne istediğiniz ve ne amaçla yaptırmak istemenizdir.Kalıcı kaş makyajı genelde düzgün olmayan ,seyrek olan kaşlara yada daha önceden yapılmış kaş makyajı var ise rengini tazelemek düzeltmek için yapılır.

Soru 3: Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş Uygulaması  her model uygulanabilirmi ?

Cevap: Microblading 3D KıL Tekniği Kaş Uygulaması öncesi Altın Oran İle yüzünüz ölçeklenir ve uygun model belirlenir .Onayınız Alınır.İşlem sonrası sürprizle karşılaşmazsınız .Her yüz farlıdır.Genelde ünlü isimlerin kaşları istenilir.Ancak yüz hatlarınız bunun için uygun olmaya bilir.

Soru 4: Microblading yapıldıktan ne kadar süre sonra normale döner ?

Cevap :Microblading Uygulaması 7 gün içinde normale döner.İşlem sonrası kabuk ve ödem olmaz.

Soru 5: Kalıcı Makyaj uygulamasını kimler yapabilir ?

Cevap: Mikropigmentasyon&Kalıcı Makyaj&Microblading&Saç Simülasyonu Uygulamaları M.E.B onaylı belgeleri olan  yapabilirler.Muhakakki işlem öncesi sorgulanması gereklidir.

Soru 6: Rutin döneminde kalıcı makyaj yaptırılırmı ?

Cevap: Rutin döneminde kalıcı makyaj yaptırılabilir.Ancak bu dönemde hassasiyetiniz fazladır ve acı hissetmenize sebep olabilir olmayadabilir kişiye göre değişir.

Soru:Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş Uygulamasının ömrü ne kadardır ?

Cevap: Microblading  3D Kıl Tekniği Kaş Uygulaması  ömrü cilt yapısına göre ,kullanılan Pigment kalitesine göre ve uygulamayı yapan uzman kişinin uygulamasına bağlı ve cilt yapısına bağlı olarak  1-1,5 sene arası farklılık gösterir.

Son Güncelleme: Çarşamba, 02 Kasım 2016 20:52
Top